Vali Şıldak: Nevruz kardeşlik ve barışın simgesidir

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, baharın müjdecisi ve doğanın yeniden canlandığı günü temsil eden Nevruz Bayramı'nı kutladı.

5

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, baharın müjdecisi ve doğanın yeniden canlandığı günü temsil eden Nevruz Bayramı'nı kutladı.

Vali Şıldak mesajında şunları kaydetti:

"Baharın müjdecisi, doğanın yeniden canlandığı günü temsil eden Nevruz Bayramı'nı gelen baharın verdiği enerjiyle, coşkuyla karşılıyoruz.

Bu özel günde, tabiatın uyanışıyla birlikte insanların da umut ve yenilenme duygularının güçlendiği bir zaman dilimine giriyoruz. Nevruz, binlerce yıllık köklü bir geçmişe sahip olan; Anadolu’dan Orta Asya’ya kadar uzanan geniş bir coğrafyada birlik, beraberlik, kardeşlik ve barışın samp-img width='1.33' height='1' layout='responsive'esidir.

Bu anlamlı gün vesilesiyle, başta Şanlıurfalı hemşehrilerim olmak üzere ülkemizin Nevruz Bayramı'nı kutluyor, ülkemiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum."

Geniş kültürel zenginliklerin nesiller boyu bir arada yaşamasına ev sahipliği yapmış kadim şehrimizde huzurun ve kardeşliğin samp-img width='1.33' height='1' layout='responsive'esi olan Nevruz Bayramını tebrik ediyorum. pic.twitter.com/oNvkhYf8MI

— Hasan ŞILDAK (@hasansildak) March 21, 2024