Şanlıurfa’da pazarda nisan sürprizi! Fiyatları gören bir daha baktı

Şanlıurfa'da pazarlarda fiyatlar düşüşe geçti. Nisan ayı ile birlikte semt pazarlarında sebze ve meyve fiyatlarında belirgin bir gerileme yaşandı. Bu durum, Urfalıların cebini rahatlatırken pazarlara olan ilgiyi de artırdı.

5

Şanlıurfa’da nisan ayının sonlarına doğru semt pazarlarında fiyatlarda dikkat çeken bir düşüş yaşandı. Geçtiğimiz haftalarda yüksek fiyatlarla vatandaşların bütçesini zorlayan sebze ve meyve fiyatları, bu hafta itibariyle belirgin bir şekilde geriledi. Bu sürpriz indirim, Şanlıurfalılar yüzünü güldürürken, pazarlara olan ilgiyi de artırdı.

Son iki hafta içinde yaşanan fiyat düşüşü, alışverişe çıkan Urfalıların cebini rahatlatırken, pazarlarda daha yoğun bir kalabalığın oluşmasına sebep oldu.

İşte Şanlıurfa’da güncel fiyatlar:

Domates: 25-45 TL 

Salatalık: 20-40 TL

Taze Fasulye: 50- 100 TL 

Bezelye: 50 TL

Bakla: 50 TL 

Biber: 35-60 TL

Patates 20 TL

Soğan: 20 TL

Patlıcan: 25-35 TL

Kabak: 30-40 TL

Havuç: 25 TL

Yeşillikler: 10 TL