Bozova’da belediyeden kırsalda yol çalışması

Bozova Belediyesi kırsal mahallelerde deforme olmuş yolları sathi asfalt kaplama ile yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

5

Bozova Belediyesi kırsal mahallelerde vatandaşların yol sıkıntısı çekmemesi için yol yenileme çalışmalarına devam ediyor. 

Bozova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahalle içi yolları ve bağlantı yollarını daha uzun ömürlü olması için sathi asfalt kaplama yaparak yeniliyor.

Sathi kaplamanın yanı sıra mahalle içi parke döşeme çalışmalarını da sürdüren fen işleri müdürlüğü ekipleri program dahilinde tüm mahallelerde çalışmalarını sürdürüyorlar.

İlçeye bağlı kırsal Gözenek Mahallesinde vatandaşların bozuk yollarda kışın çamur, yazın toz sorunu yaşamaması için mahalle içi yollarda sathi asfalt kaplama işlemi yapılırken, mahalledeki vatandaşlar yenilenen yollarda sıkıntı yaşamadan seyahat edebilecek.

Bozova Belediye Başkanı Suphi Aksoy gerek merkezde gerekse kırsalda ciddi bir yol seferberliği içerisinde olduklarını dikkat çekerek, “Tüm mahallelerimizde yaşanan ulaşım sorununu çözüme kavuşturmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Gözenek mahallemizin girişinde daha önce yaşanan bu sorunu çözüme kavuşturduk. İnşallah diğer mahallelerimizdeki ulaşım sorunlarını da çözüme kavuşturmuş olacağız.” dedi.

Fen işleri müdürlüğü ekipleri Gözenek Mahallesinde yapılan sathi kaplama yol çalışmasının ardından diğer kırsal mahallelerde de program dahilinde çalışmalarını sürdürülecek.

GAZETE İPEKYOL