WhatsApp kullanıcıları bu habere çok sevinecek

WhatsApp kullanıcıları bu habere çok sevinecek. Gözlerinizden kalpler çıkaracak özellik test ediliyor. Önce fotoğraflarda yapılıyordu artık o özellik sesli mesajlara da geliyor. İşte detaylar...

5

WhatsApp, kullanıcılarına sunacağı yeni bir özellikle gündemde. Bu yeni özellik, sesli mesajlardaki bir değişikliği kapsıyor.

WhatsApp'tan ses gönderirken 'Bir Kez Görüntüle' özelliği. Bu yeni özellik, sesli mesajların gönderildikten sonra sadece bir kez dinlenmesine izin veriyor, ardından kaydedilemiyor veya paylaşılamıyor.

WABetaInfo tarafından ortaya çıkan bilgilere göre, WhatsApp bu özelliği, fotoğraf ve video paylaşımlarında olduğu gibi sesli mesajlara da getirmeyi planlıyor. Bu adım ile sesli mesajlar, alıcı tarafından dinlendikten sonra bir daha erişilemez hale gelecek.

Şu an için bu özellik, Android için WhatsApp beta ve iOS için WhatsApp beta'nın en son sürümlerini kullanan bazı beta test kullanıcıları tarafından denenebiliyor. Önümüzdeki günlerde daha geniş bir kullanıcı kitlesine sunulması bekleniyor.

ARTIK İKİNCİ TELEFONA GEREK YOK

WhatsApp ayrıca, iki ayrı WhatsApp hesabına aynı anda giriş yapma olanağını kullanıma sunduğunu duyurdu. Bu yeni özellik sayesinde kullanıcılar, sürekli çıkış yapmak veya iki telefon taşımak zorunda kalmadan farklı hesapları yönetebilecekler.

WhatsApp, ikinci bir hesap eklemek için ikinci bir telefon numarasına ve SIM karta, ya da çoklu SIM veya eSIM özelliğine sahip bir telefona ihtiyaç olduğunu belirtti. Hesapların gizlilik ve bildirim ayarlarının da ayrı ayrı yapılabileceği vurgulandı.

Ancak, WhatsApp resmi olmayan sürümler kullanılarak ek hesaplar açılmaması konusunda uyarıda bulundu.