Türkiye'de 26 Ekim'de hava nasıl olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, 23 Ekim 2023 tarihinde Türkiye'nin büyük bir bölümünde hava parçalı bulutlu olacak. Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz ve Doğu Anadolu'nun kuzeyinde yer yer sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

5

Marmara Bölgesi

Marmara Bölgesi'nde hava parçalı bulutlu olacak. Bölgenin kuzeyinde yer yer sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Rüzgarın güney ve doğu kesimlerinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

Ege Bölgesi

Ege Bölgesi'nde hava parçalı bulutlu olacak. Bölgenin kıyı kesimlerinde yer yer sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Rüzgarın kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

Akdeniz Bölgesi

Akdeniz Bölgesi'nde hava parçalı bulutlu olacak. Bölgenin kıyı kesimlerinde yer yer sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Rüzgarın kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

İç Anadolu Bölgesi

İç Anadolu Bölgesi'nde hava parçalı bulutlu olacak. Bölgenin kuzeyinde yer yer sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Rüzgarın güney ve doğu kesimlerinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

Karadeniz Bölgesi

Karadeniz Bölgesi'nde hava parçalı bulutlu olacak. Bölgenin iç kesimlerinde yer yer sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Rüzgarın batı kesimlerinde kuzey ve kuzeybatı yönlerden yer yer kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

Doğu Anadolu Bölgesi

Doğu Anadolu Bölgesi'nde hava parçalı bulutlu olacak. Bölgenin kuzeyinde yer yer sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Rüzgarın güney ve doğu kesimlerinde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

Gece en düşük sıcaklıklar:

İstanbul 13, Ankara 8, İzmir 18, Antalya 19, Adana 20, Erzurum 5, Kars 4, Van 3 derece olacak.

Gündüz en yüksek sıcaklıklar:

İstanbul 21, Ankara 16, İzmir 25, Antalya 26, Adana 27, Erzurum 13, Kars 12, Van 11 derece olacak.