28 Ekim Dünya hava durumu

Dünya Meteoroloji Örgütü'nün (WMO) tahminlerine göre, 28 Ekim günü dünyanın büyük bölümünde güneşli ve sıcak bir hava hakim olacak. En yüksek hava sıcaklığı, Kuzey Afrika ve Orta Doğu'da 30 derecenin üzerine çıkacak.

5

Gece saatlerinden itibaren dünyanın büyük bölümünde güneşli bir hava hakim olacak. Yağış beklenmiyor. Rüzgarın ise genellikle kuzey ve batı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Bölgelere Göre Hava Durumu

Kuzey Amerika: Güneşli ve sıcak. En yüksek hava sıcaklığı 25-30 derece arasında.Güney Amerika: Güneşli ve sıcak. En yüksek hava sıcaklığı 28-32 derece arasında.Avrupa: Güneşli ve sıcak. En yüksek hava sıcaklığı 22-26 derece arasında.Asya: Güneşli ve sıcak. En yüksek hava sıcaklığı 25-30 derece arasında.Afrika: Güneşli ve sıcak. En yüksek hava sıcaklığı 28-32 derece arasında.Okyanusya: Güneşli ve sıcak. En yüksek hava sıcaklığı 25-29 derece arasında.

Öneriler

Güneşli havalarda, güneş yanığı riskine karşı önlem alın.Yağışlı havalarda, sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olun.Rüzgarlı havalarda, uçabilecek nesnelerden uzak durun.