Beklenen gün geldi! Dilan Polat soruşturmasında flaş gelişme

Sosyal medyada paylaştıkları videoların ardından ünlenen ve kara para aklamakla suçlanan Dilan ve Engin Polat çifti ile beraber gözaltına alınan toplam 24 şüpheliden 18'inin emniyetteki işlemleri tamamlandı. Polat çifti ile birlikte gözaltına 18 şüpheli toplu halde adliyeye sevk edildi.

5

İstanbul merkezli 6 ilde düzenlenen operasyon kapsamında gözaltına alınan, 24 şüpheliden 18'inin emniyetteki işlemleri tamamlandı. Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 18 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca, Engin Polat ve Dilan Polat'ın da aralarında olduğu şüphelilerle ilgili "Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefet" suçlarından başlatılan soruşturma devam ediyor.

Soruşturma kapsamında İstanbul merkezli 6 ilde düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 24 şüpheliden 18'inin, İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğündeki işlemleri tamamlandı. 18 şüpheli, Kartal'daki İstanbul Anadolu Adalet Sarayı'na sevk edildi.