GTA 6 geliyor: Rockstar Games resmen duyurdu!

Oyun dünyasında yıllardır beklenen Grand Theft Auto serisinin yeni oyunu ile ilgili son günlerde çıkan iddialar bir hayli fazlaydı. Sonunda Rockstar Games, GTA 6'nın ilk fragmanının yayınlanacağı tarihi X platformundan resmen duyurdu.

5

Yakın tarihte GTA 6 hakkında önemli iddialar ortaya atılmıştı. Bu iddiaların ardından Rockstar Games, oyun dünyasını yakından ilgilendiren bir açıklama yayınladı. Grand Theft Auto VI’nun ilk fragmanın aralık ayında geleceğini açıkladı. Böylece GTA 6 için ilk resmi açıklama gelmiş oldu.

İŞTE ROCKSTAR GAMES'İN X PLATFORMUNDAN YAPTIĞI AÇIKLAMA

Gelecek ay Rockstar Games'in 25. yılını kutluyoruz. Dünya çapındaki oyuncularımızın inanılmaz desteği sayesinde gerçekten tutkulu olduğumuz oyunlar yaratma fırsatına sahip olduk.

Siz olmasaydınız bunların hiçbiri mümkün olmazdı ve bu yolculuğu bizimle paylaştığınız için hepinize çok minnettarız.

Siz olmasaydınız bunların hiçbiri mümkün olmazdı ve bu yolculuğu bizimle paylaştığınız için hepinize çok minnettarız.

Aralık ayı başlarında bir sonraki Grand Theft Auto'nun ilk fragmanını yayınlayacağımızı size duyurmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Bu deneyimleri sizlerle daha uzun yıllar paylaşmayı sabırsızlıkla bekliyoruz.

Teşekkür ederim,

Sam Houser

 

Next month marks the 25th anniversary of Rockstar Games. Thanks to the incredible support of our players worldwide, we have had the opportunity to create games we are truly passionate about. pic.twitter.com/YaAxRVfZGe

— Rockstar Games (@RockstarGames) November 8, 2023

 

BU KEZ ANA KARAKTER BİR KADIN

Geçtiğimiz aylarda bir YouTube kanalında GTA 6'ya ait olduğuna dair görüntüler ve oynanış videoları paylaşılmıştı. Fakat henüz bununla ilgili resmi bir açıklama gelmedi.

Oyunda bir önce GTA serilerinde olduğu gibi birden fazla ana karakterin bulunacağı ve bunlardan birinin de kadın karakter olacağı söylentileri de internette dolaşıyor.