15 Kasım Türkiye hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre, 15 Kasım Çarşamba günü Türkiye'nin büyük bir bölümünde güneşli ve sıcak bir hava hakim olacak.

5

Hava sıcaklığı, güneydoğu kesimlerde 21 dereceye, iç kesimlerde 17-19 dereceye, kuzey ve batı kesimlerde 14-16 dereceye ulaşacak.

Gece saatlerinde ise hava sıcaklığı, iç kesimlerde 6-8 dereceye, kuzey ve batı kesimlerde 3-5 dereceye düşecek.

Rüzgarın, güneydoğu kesimlerde güney ve güneydoğu yönlerden, iç kesimlerde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden, kuzey ve batı kesimlerde kuzeybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

İşte 15 Kasım Çarşamba günü bölge bölge hava durumu tahminleri:

Akdeniz Bölgesi

Akdeniz Bölgesi'nde hava, güneşli ve sıcak olacak. Hava sıcaklığı, en yüksek 21 dereceye ulaşacak. Rüzgar, güney ve güneydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

Ege Bölgesi

Ege Bölgesi'nde hava, güneşli ve sıcak olacak. Hava sıcaklığı, en yüksek 21 dereceye ulaşacak. Rüzgar, kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

Marmara Bölgesi

Marmara Bölgesi'nde hava, güneşli ve sıcak olacak. Hava sıcaklığı, en yüksek 21 dereceye ulaşacak. Rüzgar, kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

İç Anadolu Bölgesi

İç Anadolu Bölgesi'nde hava, güneşli ve sıcak olacak. Hava sıcaklığı, en yüksek 19 dereceye ulaşacak. Rüzgar, kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

Karadeniz Bölgesi

Karadeniz Bölgesi'nde hava, parçalı bulutlu, yer yer yağmurlu olacak. Yağışların, Doğu Karadeniz'de kuvvetli olması bekleniyor. Hava sıcaklığı, en yüksek 16 dereceye ulaşacak. Rüzgar, kuzeybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

Doğu Anadolu Bölgesi

Doğu Anadolu Bölgesi'nde hava, güneşli ve sıcak olacak. Hava sıcaklığı, en yüksek 21 dereceye ulaşacak. Rüzgar, güney ve güneydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde hava, güneşli ve sıcak olacak. Hava sıcaklığı, en yüksek 21 dereceye ulaşacak. Rüzgar, güney ve güneydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.