MHP Şanlıurfa'da aday adayları ortaya çıkmaya başladı

Şanlıurfa’da 2018-2021 yılları arasında MHP Haliliye İlçe Başkanlığı yapan iş insanı Mahmut Sayık Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adayı olmak için başvurusunu yaptı.

5

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimler için Şanlıurfa’da Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) aday adayları belli oluyor. 

Yerel seçimlerinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday adaylık müracaatını MHP Genel Merkezinden yapan iş insanı Mahmut Sayık'ın başvurusunu Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Fethi Yıldız ile MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Sadir Durmaz aldı.

Sayık konuya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurumuzu yapıp; Türk siyasetinin ilkeli lideri, yolbaşçımız, Sayın Genel Başkanımız Devlet BAHÇELİ beyefendinin ellerinden öpüp hayır dualarını aldık. İşareti emir, icazeti başımızın üzerinedir. Şanlıurfalı hemşehrilerimize selamlarını ilettiler”.

MHP’de belediye başkanı ile belediye meclisi ve il genel meclisi üyeliği aday adaylığı başvuruları 15 Aralık Cuma günü sona erecek.