Vali Şıldak'tan açıklama geldi! Şanlıurfa'da deprem anında bir aracın içerisinde çekilmiş görüntü

Malatya'da 5.2 ve 4.7 büyüklüğünde meydana gelen ve Şanlıurfa'da da hissedilen depremlerde, bir vatandaşın aracında çekilen görüntüler depremin şiddetini gözler önüne serdi. Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Malatya'da meydana gelen depremin Şanlıurfa'da da hissedildiğini, ancak herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığını açıkladı.

5

 

AFAD, 15 dakika arayla Malatya merkezli 5.2 ve 4.7 büyüklüğünde 2 ayrı deprem meydana geldiğini duyurdu. Kandilli ise depremin merkez üssünü Adıyaman, şiddetini ise 5.3 olarak açıkladı. Deprem Şanlıurfa’da da paniğe neden oldu. 

O sırada trafikte seyir halinde olan bir aracın içeresindeki çekilen görüntüler depremin şiddetini gözler önüne serdi.

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak

ŞANLIURFA'DA DEPREM NEDENİYLE OLUMSUZLUK BULUNMADI

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Malatya'da meydana gelen depremin Şanlıurfa'da da hissedildiğini, ancak herhangi bir olumsuzluğun yaşanmadığını açıkladı.

Vali Şıldak, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Malatya'da meydana gelen deprem İlimizde de hissedilmiş olup bu konuda intikal eden bir olumsuzluk bulunmamaktadır. Bütün vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Allah ülkemizi her türlü afetten korusun" ifadelerini kullandı.