Urfa'da kayıp kupa bulundu: Günler sonra sahiplerine verildi!

Şanlıurfa'da 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen voleybol turnuvasının şampiyonu Siverek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olmuştu. Ancak kupanın kaybolması nedeniyle takım kupasını alamamıştı. Kupa günler sonra bulundu ve Siverek İlçe Kaymakamı Musa Aydemir tarafından öğretmenlere verildi.

5

Şanlıurfa Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen voleybol turnuvasına Siverek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü adına T. Telekom Lisesi Öğretmenleri de katılmıştı. Turnuva boyunca başarılı bir performans sergileyen öğretmenler, final maçında da rakibini yenerek şampiyon oldu.

Turnuvanın ardından düzenlenen kupa töreninde ise bir skandal yaşandı. Kupa törenine geçildi ancak bir türlü kupa bulunmadı. Üstelik ortada yetkili bir muhatap da yoktu. Takım buruk bir şekilde günün anısına fotoğraf çektirdikten sonra ilçesine döndü.

KUPA GÜNLER SONRA VERİLDİ

 

Kupa günler sonra bulundu ve Siverek İlçe Kaymakamı Musa Aydemir tarafından öğretmenlere verildi. Kaymakam Aydemir, turnuvada birinci olan öğretmenlere başarılarından dolayı teşekkür ederek, kupalarını takdim etti.

KAYMAKAMLIKTAN AÇIKLAMA YAPILDI

Siverek Kaymakamlığı’ndan konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Rahmetli Kaymakamımız Hasan ONGU anısına ilçemizde yapılan Voleybol turnuvasında birinci olan T. Telekom Lisesi Öğretmenleri il genelinde Öğretmenler günü münasebetiyle yapılan voleybol turnuvasında da birinci olarak, Kupalarını Kaymakamımız Sayın Musa AYDEMİR'in elinden aldı.”