İş adamı Yetim gençlerle bir araya geldi: “Seçim yemeği değil teşekkür yemeği”

Şanlıurfa’da iş adamı Emin Yetim tarafından düzenlenen "Mersavi Gençlik Buluşması" programına binlerce aşiret mensubu genç katıldı. Düzenlenen programda konuşma yapan Yetim, yemeğin seçim yemeği değil teşekkür yemeği olduğunu belirtti.

5

Şanlıurfa’nın önde gelen aşiretlerinden Mersavi Aşiretine mensup iş adamı Emin Yetim, dün akşam aşiret mensubu gençlerle bir araya gelmek için "Mersavi Gençlik Buluşması" programı düzenledi. 

Şanlıurfa Merkez’de bulunan Şehitlik Çamlık Düğün salonunda düzenlenen buluşma programına yaklaşık olarak 5 bin aşiret mensubu genç katıldı. 

Programda konuşma yapan İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Emin Yetim, programa katılan gençlere hem tavsiyelerde bulundu hem de sorularını yanıtladı. 

60 BİN OY VAR 

Programda yaptığı konuşmada Mersavi Aşiretinin Şanlıurfa’da 60 bin oyu olduğunu belirten Yetim, “Eskiden bize el sallayarak Mersavi Aşiretinin 3 bin, 4 bin, 5 bin oyu var diyenler artık, Bizim 40 bin, 50 ve hatta 60 bin oyumuz var.” ifadelerini kullandı.

Yetim,  verilen bu yemeğin seçim yemeği olmadığını Teşekkür yemeği olduğunu söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

“Bu toplantı Seçimde verdiğiniz mücadeleden dolayı bir teşekkür toplantısıydı, Birileriniz kafasında acaba önümüzde yerel seçim var, seçimden önce bu toplantıyı yapıyorlar diye sormasına gerek yok. 

Birkaç yerden kulağıma geldi. Bu toplantının amacı seçimdir, siyasettir diye ama bu yemek seçimde verdiğiniz mücadeleden dolayı verdiğiniz birlik beraberlikten dolayı bir teşekkür yemeğidir. Bu toplantının asıl amacı bu. Bu yemeğin amacı Gençlik Buluşması ve teşekkür yemeğidir.

Şanlıurfa'da yönetimsel olarak siyaset anlamında STK anlamında ciddi bir başarı elde ettik. Tabi bu başarının arkasında sizler varsınız. Bu başarı sadece benim şahsımla olmaz ailemle tek olmaz. Evet, gece gündüz demeden mücadele verdik. Her zaman başımız dik önce Allah’ın sayesinde sonrada sizlerin sayesinde. Bundan dolayı bundan sonraki süreçte daha iyi başarılar elde edeceğimize gerçekten samimi olarak inanıyorum ve buraya kadar gelen tüm misafirlere teşekkür ediyorum.