Viranşehir Belediyespor şampiyonluğa 1 adım daha yaklaştı!

Viranşehir Belediyespor, deplasmanda karşılaştığı Karaziyaretspor’u 7-0’lık farklı bir skorla yenerek, şampiyonluğa 1 adım daha yaklaştı.

5

Bölgesel Amatör Ligi 8. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Viranşehir Belediyespor, ligin 23. Haftasında deplasmanda Karaziyaretspor ile karşı karşıya geldi. 

Karşılaşmaya galibiyet parolasıyla çıkan Viranşehir, rakibini gol yağmuruna tutarak, sahadan 7-0’lık galibiyetle ayrıldı. Maça iyi başlayan Viranşehir Belediyespor, 24. dakikada Ebubekir Yardım ve 43. dakikada Mahmut Pascı’nın golleriyle soyunma odasına 2-0 önde gitti.

İkinci yarıda da fırtına gibi esen Viranşehir Belediyespor, 53. dakikada Salih Kazan, 59. dakikada Furkan Temir, 67. dakikada Mehmet Aydur, 69. dakikada Halil Gedik ve 90+3’te Mehmet Halil Danış’ın golleriyle maçı 7-0 kazandı.

Bu galibiyetle puanını 64’e yükselten Viranşehir Belediyespor, en yakın takipçisi Siverek Belediyespor ile arasındaki 7 puanlık farkını korudu. Önümüzdeki hafta sahasında Kilisspor’u ağırlayacak olan Viranşehir, bu maçı da kazanması durumunda ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan ederek, 3. Lig’e yükselecek.

Viranşehir Belediyespor Teknik Direktörü Bülent Güllü, Karaziyaret maçından da galibiyetle ayrılmalarından dolayı mutlu olduklarını belirterek, futbolcularını tebrik etti. Ligde son 3 maçları kaldığını vurgulayan Güllü, “Önümüzdeki hafta sahamızda Kilisspor ile karşılaşacağız. İnşallah taraftarlarımızın desteğiyle bu maçı da kazanıp, şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz. Böylece Viranşehir’in özlemini çektiği 3. Lig hasretini sona erdireceğiz” dedi.