Dev fuara ev sahipliği yapacak: İnşaatın kalbi Şanlıurfa’da atacak

Turizm ve tarım sektöründeki büyümeden kaynaklı konut talebinin hızla arttığı Şanlıurfa’da 2 Mayıs Perşembe günü açılacak ‘İnşaat ve Yapı Fuarı’nda 200’ün üzerinde markanın ürünleri sergilenecek.

5

Türkiye’nin etkin fuarcılık şirketleri arasında yer alan Us Fuar tarafından organize edilen Şanlıurfa İnşaat Yapı Dekorasyon Fuarı, 2 Mayıs 2024 Perşembe günü saat 14.00’te kapılarını ziyaretçilere açacak. 5 Mayıs 2024 Pazar gününe kadar açık kalacak fuarda 70 stantta 200 markanın ürünleri sergilenecek. 

US Fuar Genel Müdürü Ülker Selviler, fuarla ilgili yaptığı açıklamada Adana, Mersin ve Gaziantep dahil inşaat sektöründe Güney’in en kapsamlı organizasyonunu gerçekleştirecek olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. 

Şanlıurfa’nın son yıllarda turizm, tarım ve sanayiden elde ettiği geliri önemli ölçüde artırdığına dikkat çeken Genel Müdür Selviler, “Şanlıurfa’yı Güney’de inşaat ve yapı sektörünün merkez üssüne dönüştürecek fuarımızla ilgili çevre şehirlerimizde çok ciddi tanıtım çalışmaları yaptık. Çevre şehirler dahil olmak üzere bölgenin tüm müteahhitlerini, inşaat mühendislerini, mimarlarını, inşaat malzemesi üretici ve bayilerini fuarımıza davet ettik. Daha fazla katılımcı ve ziyaretçi için İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKOM)’a bağlı Şanlıurfa İnşaat Müteahhitleri Derneği’yle birlikte çalıştık. Müteahhitlerden mimarlara, inşaat mühendislerinden malzeme üreticilerine herkesi fuarımıza bekliyoruz. Yapı ve inşaat sektördeki yenilikleri görmek isteyen herkesi fuarımıza bekliyoruz” diye konuştu.