Şanlıurfa'da anne kapıyı kilitleyip gitti! Ekipler seferber oldu

Haliliye’de iddiaya göre, kapıyı kilitleyip komşuya giden annenin eve döndüğünde kapıyı açamaması üzerine içeride mahsur kalan üç çocuk, polis ve itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

5

HALİLİYE- Olay, Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesinde Sırrın Mahallesi 602’nci sokakta bulunan bir apartmanın 6’ncı katında meydana geldi.

İddiaya göre anne, çocuklarını evde uyurken kapıyı kilitleyip komşuya gitti. Daha sonra eve dönen anne kapıyı açmak istedi ancak kapının açılmadığını fark edince durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. 

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ve itfaiye ekipleri, 6’ncı katta mahsur kalan çocuklara ulaşmak için çalışma başlattı. 

Ekiplerin müdahalesiyle kısa sürede içeride bulunan, yaşlarının küçük olduğu öğrenilen üç çocuk dışarı çıkarıldı.