reklam alanı

Şanlıurfa’da bayram hazırlığı: Kıyma kuyrukları yolda, fiyatlar şaşırttı

Şanlıurfa’da Kurban Bayramı öncesi kasaplarda et çekim hazırlığı başladı. Henüz resmi tarife açıklanmadı ancak bazı kasaplar fiyatları duyurdu. Bu yıl kilogram başına 5 ila 10 TL arasında değişen ücretler uygulanıyor.

Şanlıurfa’da bayram hazırlığı: Kıyma kuyrukları yolda, fiyatlar şaşırttı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala Şanlıurfa’da et çekim ücretleri yeniden gündemde. Vatandaşlar, kurban kesiminin ardından etlerini kıyma yaptırmak için kasapların yolunu tutmaya hazırlanırken, bu yılki hizmet bedelleri de netleşmeye başladı.

Şanlıurfa Kasaplar Odası henüz resmi bir fiyat tarifesi açıklamasa da, kentteki bazı kasaplar 2025 yılı için uygulanacak kilogram başı et çekim ücretlerini kamuoyuyla paylaştı. Buna göre, geçtiğimiz yıl 3 ila 5 TL arasında değişen fiyatlar, bu yıl 5 ila 10 TL arasında değişiyor.

Kasaplar, fiyatlardaki değişimin genel maliyet artışlarıyla bağlantılı olduğunu belirtti. Elektrik, işçilik ve ekipman giderlerindeki yükselişin, hizmet ücretlerine yansıdığı ifade etti.

KASAPLAR ÖNÜNDE KUYRUKLAR OLUŞACAK

Her yıl olduğu gibi bu yıl da bayramın ilk gününden itibaren kasap önlerinde yoğunluk yaşanması bekleniyor. Kurban etlerini kıyma olarak hazırlayıp derin dondurucuda saklamak isteyen vatandaşlara, erken saatlerde gelmeleri ve hijyen koşullarına dikkat etmeleri tavsiye ediliyor.

 

Şanlıurfa’da bayram hazırlığı: Kıyma kuyrukları yolda, fiyatlar şaşırttı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.