Kadınlar 3. Ligi’nde sezonun en kritik karşılaşması için geri sayım başladı. Şanlıurfa temsilcisi Siverek İdman Yurdu ile Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Play-Off finalinde karşı karşıya gelecek. Kazanan taraf, 2025-2026 sezonunda Kadınlar 2. Ligi’nde yer alacak.
FİNALİN SAATİ VE STADYUMU DEĞİŞTİ
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), daha önce Gölbaşı Mogan Sahası’nda saat 15.00’te oynanacağı duyurulan final maçının yer ve saatinde değişikliğe gitti. Yapılan yeni açıklamaya göre karşılaşma, 3 Haziran Salı günü saat 17.00’de Ankara’nın Sincan ilçesinde bulunan Osmanlı Stadyumu’nda oynanacak. Değişikliğin gerekçesi olarak sıcak hava koşulları ve sporcuların sağlığı gösterildi.
SİVEREK FİNALE FIRTINA GİBİ GELDİ
Şanlıurfa’nın gururu Siverek İdman Yurdu, yarı finalde Adana Dostlar SK’yı 8-1 gibi farklı bir skorla geçerek finale adını yazdırdı. Final öncesi morallerin yüksek olduğu takımda yönetim, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda tüm Siverek halkını bu tarihi mücadeleye destek vermeye çağırdı.
DİYARBAKIR BBSK DA 2. LİG PEŞİNDE
Finalin bir diğer güçlü ismi Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Play-Off sürecinde istikrarlı bir performansla dikkat çekti. Teknik heyet ve oyuncular, final maçına yoğun bir hazırlıkla odaklanırken hedeflerini 2. Lig’e yükselmek olarak belirledi.
TEK MAÇ, TEK ŞANS
Final mücadelesi tek maç üzerinden oynanacak ve kazanan takım adını Kadınlar 2. Ligi’ne yazdıracak. Hem Şanlıurfa hem Diyarbakır kadın futbolu adına önemli bir adım olan bu karşılaşma, büyük bir çekişmeye sahne olmaya hazırlanıyor.
Kaynak: Ahmet Hakkı Ak
0 Yorum