reklam alanı

Şanlıurfa'da sinemada "Ben bu filmi izlerim!" diyene servet: Tam 800 bin TL!

Türk korku sinemasının sevilen serisi Siccin, sekizinci filmiyle 6 Haziran’da sinemaseverlerle buluşuyor. Filmle ilgili düzenlenen yarışmada, Şanlıurfa'nın da aralarında bulunduğu illerde sinemada filmi izleyen bir kişi, tam 800 bin TL değerinde cesaret ödülünün sahibi olacak.

Şanlıurfa'da sinemada "Ben bu filmi izlerim!" diyene servet: Tam 800 bin TL!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Alper Mestçi’nin hem senaryosunu yazıp hem de yönetmenliğini yaptığı, Türk korku sinemasının sevilen serilerinden Siccin, sekizinci filmiyle tekrar karşımıza çıkıyor. Siccin 8, 6 Haziran Cuma günü sinema salonlarında izleyicilerle buluşacak.

ŞANLIURFA’DA SİNEMADA BU FİLMİ İZLEMEYİ BAŞARANA 800 BİN TL

Filmin kendisi kadar heyecan yaratan bir başka gelişme ise açıklanan cesaret ödülü yarışması oldu. Şanlıurfa'nın da aralarında bulunduğu illerde Siccin 8’i sinemada izleyen bir izleyiciye tam 800 bin TL değerinde büyük bir ödül verileceği duyuruldu.

Yarışma hakkında tüm bilgiler, filmin resmi Instagram hesabı @SiccinSerisi üzerinden paylaşıldı. Buna göre, filmi sinemada izleyenler arasından dört finalist seçilecek ve bu finalistler halk oylamasına sunulacak. Halktan en çok oyu alan kişi, 800 bin TL’lik ödülün sahibi olacak.

 

Şanlıurfa'da sinemada "Ben bu filmi izlerim!" diyene servet: Tam 800 bin TL!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.