Aybüke Pusat, Şanlıurfa’da çekilecek aşiret dizisi ile ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor.
Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Most Yapım’ın yeni sezonda NOW’da ekrana gelecek olan “Halef” dizisinin kadrosuna iddialı bir oyuncu katıldı.
Boykot paylaşımı yaptığı için TRT’nin yönetim kararıyla Teşkilat dizisinden ayrılan Aybüke Pusat’ın yeni adresi belli oldu. Başarılı oyuncu “Halef” dizisiyle anlaştı. Pusat, dizide Melek karakterini canlandıracak.
DİZİ ŞANLIURFA’DA ÇEKİLECEK
Şanlıurfa’da çekilecek aşiret dizisi Halef, Aybüke Pusat'a, İlhan Şen "Serhat" ve Biran Damla Yılmaz "Yıldız" karakterleriyle eşlik edecek.
Dizinin çarpıcı hikayesi, Serhat ile yolu kesişen Melek'in ona derin bir aşk besleyip evlenmesiyle başlıyor. Ancak Serhat'ın memleketine dönmesi ve orada kendisini bekleyen Yıldız'ın varlığı, bu gizli evliliği büyük bir sınavın eşiğine getirecek.
Kaynak: Haber Merkezi
0 Yorum