reklam alanı

İmralı’da bayram ziyareti: Öcalan ailesiyle görüştü

DEM Parti Şanlıurfa Milletvekili Ömer Öcalan, Kurban Bayramı’nda İmralı Adası’nda terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan ile ailece bir görüşme gerçekleştirdiklerini açıkladı.

İmralı’da bayram ziyareti: Öcalan ailesiyle görüştü

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan, Kurban Bayramı dolayısıyla ailesiyle İmralı Adası’nda görüştü. Bayram ziyareti kapsamında Öcalan’ın yakınları ziyarete eşlik etti. 

Ziyarete, Abdullah Öcalan’ın yeğenleri Ömer ve Ali Öcalan ile aile fertleri katıldı. 

Görüşmeyi, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Şanlıurfa Milletvekili Ömer Öcalan duyurdu.

Öcalan paylaşımında, “Kurban Bayramı vesilesiyle Abdullah Öcalan ile ailesi olarak bir görüşme gerçekleştirdik.” ifadelerine yer verdi.

ÖCALAN: İNANCIMIZ PERÇİNLEMİŞTİR

Ömer Öcalan, paylaşımında yeni bir anlam inşasının kapısını açacağına olan inançlarının perçinlendiğini belirterek şu ifadeleri kullandı:

“Kurban Bayramı vesilesiyle Sayın Abdullah Öcalan ile ailesi olarak bir görüşme gerçekleştirdik. Barış ve Demokratik Toplum Çağrısı ile başlayan sürecin yeni bir siyaset, yeni bir örgütlenme ve yeni bir anlam inşasının kapısını açacağına olan inancımız perçinlemiştir. Önemli ve tarihsel gelişmelerin yaşandığı bu dönemde, Sayın Abdullah Öcalan ‘ın bayram mesajını kamuoyunun bilgisine sunuyorum: ‘Halkımızın Kurbansız Kurban Bayramı’nı kutluyorum. Tüm halkımıza selamlar’.” 

İmralı’da bayram ziyareti: Öcalan ailesiyle görüştü

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.