Galatasaray yöneticisi Şanlıurfalı Güneş’ten şampiyonluk mesajı

Fenerbahçe’nin Sivas’ta puan kaybetmesi ile Galatasaray şampiyonluk yarışında büyük avantaj sağladı. Sarı-kırmızılı kulübün yönetim kurulu üyesi Şanlıurfalı Maruf Güneş’te Galatasaray’ın Sounnes paylaşımını alıntılayarak, başkandan kulüp personeline kadar şampiyonluğa kilitlendiklerini ifade etti.

Galatasaray yöneticisi Şanlıurfalı Güneş’ten şampiyonluk mesajı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trendyol Süper Lig’de 33. hafta mücadeleleri tamamlandı. Şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray evinde Pendikspor’u zorlanmadan 4-1 ile geçti ve puanını 90’a yükseltti. Fenerbahçe ise zorlu Sivasspor deplasmanında 90+4. dakikada kalesinde gördüğü penaltı golü ile 2 puan bıraktı ve sarı-kırmızılı takımın 4 puan arkasına düştü.

Süper Lig’de son 5 haftaya girilirken Galatasaray, Fenerbahçe’nin puan kaybıyla büyük avantaj elde etti.

Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Şanlıurfalı Maruf Güneş’te Galatasaray’ın elde ettiği avantajın ardından sarı-kırmızı kulübün Graeme Souness paylaşımını alıntıladı ve şampiyonluk hedeflerini vurguladı.

 

“Şampiyonluğa kilitlenmiş durumdayız”

Güneş, kulübün şampiyonluğa kilitlendiğinin altını çizerek, “Herkes konuşabilir, biz başta başkanımız ve yönetim kurulumuz olmak üzere, teknik heyetimiz, futbolcularımız ve tüm personelimizle şampiyonluğa kilitlenmiş durumdayız… İyiler her zaman kazanır.” dedi.

 

Galatasaray, Kadıköy’de sahanın ortasına bayrak diken Souness’i unutmadı

1995-1996 sezonunda Galatasaray ile Fenerbahçe, Türkiye Kupası Finali’nde karşı karşıya geldi. İlk maç sarı-kırmızıların ev sahipliğinde Ali Sami Yen Stadyumu’nda oynandı ve Galatasaray 1-0 kazandı. İkinci maç Kadıköy’de Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nda oynandk ve 1-1’lik skorun arından Galatasaray, Türkiye Kupası’nı müzesine götürdü. Ancak gecenin en çok konuşulan ve tarihe geçen olay Galatasaray’ın teknik direktörü Graeme Souness’ın Fenerbahçe stadının ortasına Galatasaray bayrağını dikmesiydi. Bu hareket, ezeli iki takımın tarihine geçen anlardan biri olarak hafızalarda yer aldı.

Galatasaray yöneticisi Şanlıurfalı Güneş’ten şampiyonluk mesajı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.