Tarihin sıfır noktasında renkli görüntüler! Görenler hayran kaldı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusu düzenlenen etkinliklerle devam ediyor. Tarihin sıfır noktası olarak bilinen Göbeklitepe'de 100 öğrenci, 100 uçurtma ile gökyüzünü renklendirdi.

Tarihin sıfır noktasında renkli görüntüler!  Görenler hayran kaldı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

"100 Uçurtma ile Tarihin Sıfır Noktasına" adını taşıyan uçurtma şenliğine Vali Hasan Şıldak'ın Eşi Fatmanur Şıldak, Vali Yardımcısı Yasin Akgül ve İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu da katılarak öğrencilerin sevinç ve mutluluklarına ortak oldu.

Etkinlikte, öğrenciler tarafından gökyüzüne bırakılan 100 uçurtma, Göbeklitepe'nin eşsiz manzarasıyla birleşerek unutulmaz görüntüler oluşturdu. Uçurtmaların gökyüzünde süzülüşünü izleyen çocuklar büyük bir coşku yaşadılar.

İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu şenlik ile ilgili yaptığı açıklamada, "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı Göbeklitepe'de bu şekilde kutlamak bizler için büyük bir gurur kaynağı. Bu anlamlı günde 100 öğrencimiz 100 uçurtma ile gökyüzünü renklendirerek bu özel günü unutulmaz kılıyorlar. Çocuklarımızın neşesi ve coşkusu hepimize ilham veriyor. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuzdur" dedi.

Etkinlik, günün anısına çekilen fotoğraf ve çeşitli ikramların sunulmasıyla sona erdi.

Tarihin sıfır noktasında renkli görüntüler! Görenler hayran kaldı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.