Görevden alınacaklar var! Kim bunlar? Erdoğan ‘format’ atacak

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, parti olarak yaşanan gerilemenin ardından değişim ve yenilenme kararı aldığı kulislerde konuşuluyor. Parti kaynaklarına göre, bu kapsamda genel merkezde en az 5 genel başkan yardımcısının görevden alınacağı ve yerlerine yeni isimlerin atanarak kongre sürecinin başlatılacağı belirtiliyor.

Görevden alınacaklar var! Kim bunlar?  Erdoğan ‘format’ atacak

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞANLIURFA- Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 31 Mart yerel seçimlerinde partisinin yaşadığı gerilemenin ardından değişim ve yenilenmeye gitme kararı aldığının konuşulduğu kulislerde, köklü değişim hazırlığı için düğmeye basıldığı ifade ediliyor.

Türkiye gazetesinden Yücel Kayaoğlu’nun aktardığına göre, “Erdoğan, deyim yerindeyse AK Parti’ye format” atacak.

Bu kapsamda, parti kaynakları genel merkezde en az 5 genel başkan yardımcısının görevden alınacağı, yerine atanacak isimlerle kongre sürecinin yürütüleceği ifade etti. Ayrıca değişimin parti yönetimi ile sınırlı kalmayacağı kabine ve külliye bürokrasisinde de değişiklikler olabileceği ifade edildi. Cumhurbaşkanlığı politika kurulları ile başdanışmanların sayısının düşürüleceği, politika kurullarının yapısında da değişiklikler olacağı belirtildi.

 

Görevden alınacaklar var! Kim bunlar? Erdoğan ‘format’ atacak

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.