Savunma sanayi için iyi, Şanlıurfa için kötü haber!

Silah üretimi konusunda dünyanın önde gelen üreticilerinden biri olan Türk markası CANiK, 2024 yılı başında tanıttığı yeni özel tasarım silahı CANiK TTI Combat’ı Türkiye’de satışa sundu. Silahın Türkiye’de satışa sunulmasının ardından, bireysel silahlanmada ülkede başı çeken illerden biri olan Şanlıurfa’da bu silaha ilginin nasıl olacağı merak konusu.

Savunma sanayi için iyi, Şanlıurfa için kötü haber!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞANLIURFA- Dünyanın önde gelen hafif ve orta kalibre silah üreticisi CANiK, 2024 yılı başında önce Amerika Birleşik Devletleri’nde ardından Avrupa’da tanıttığı yeni özel tasarım silahı CANiK TTI Combat’ı Türkiye’de satışa sundu.

16 Mayıs itibarıyla lansmana özel fiyatlarla Türkiye’deki kullanıcılara sunulan TTI Combat, şimdiden büyük bir merak uyandırdı.

CANiK TTI Combat, Hollywood ünlülerinin atış eğitmeni ve John Wick filmi başta olmak üzere birçok başyapıtın eğitmenliğini üstlenen, dünyanın önemli silah tasarımcısı ve atıcıları arasında gösterilen Taran Tactical Innovations (TTI) Kurucusu Taran Butler iş birliği ile tasarlandı.

CANiK TTI Combat’ın, gelecek dönemde Hollywood’un önde gelen filmlerinde de oyuncuların ve yapımcıların tercihi olarak vizyona çıkması bekleniyor.

ŞANLIURFALILARIN İLGİSİ NASIL OLACAK?

Amerika’da ilk tanıtıldığı günden itibaren büyük ilgi gören silahın Türkiye’de de aynı başarıyı yakalayıp yakalamayacağı merak ediliyor. 

Ancak asıl merak edilen konu, ülkede bireysel silahlanmanın en fazla olduğu şehirlerden biri olan Şanlıurfa’da vatandaşların bu silaha karşı ilgisinin nasıl olacağı. 

Savunma sanayi için iyi, Şanlıurfa için kötü haber!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.