Başkan Gülpınar: Asla pes etmeyen bir milletin yeniden diriliş mücadelesidir

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Gülpınar “Tüm gençlerimizin bayramını tebrik ediyorum” dedi.

Başkan Gülpınar: Asla pes etmeyen bir milletin yeniden diriliş mücadelesidir

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞANLIURFA- Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Gülpınar mesajında şu ifadelere yer verdi: 

 19 Mayıs, bu toprakların makûs talihinin değiştiği, yeni bir sayfanın açıldığı tarihtir. 19 Mayıs, Çanakkale’de başlayan tüm zorluklara, yoksulluklara rağmen, Birinci Dünya Savaşı boyunca sönmeyen, asla pes etmeyen bir milletin yeniden diriliş mücadelesidir.

1919’da başlayarak emperyalist güçlerin vatan topraklarımızdan kovulması ile sonuçlanan, milletimizin ve ülkemizin selameti için başlatılan yürüyüş bugün 105 yaşına girdi. Bizler de bu önemli günü Türkiye'nin en genç nüfus oranına sahip Şanlıurfa'da, birbirinden güzel etkinliklerle, müsabakalarla; sevinçle ve coşkuyla kutluyoruz. 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak, şanlı tarihimizden aldığımız ilham ile her zaman gençliğin yanındayız. Aydınlık yarınlarımızın güvencesi gençlerimiz, bayrağımızı ulusal ve uluslararası müsabakalarda dalgalandırmaya, şehrimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye devam edecektir.

Bu duygu ve düşüncelerle Kurtuluş Savaşı’nın ilk adımını atan, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve yol arkadaşlarını rahmetle yâd ediyorum. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramınızı tebrik ediyor, ülkemizin tüm gençlerinin bayramını kutluyor, gençlerimizin gözlerinden öpüyorum”. 

Başkan Gülpınar: Asla pes etmeyen bir milletin yeniden diriliş mücadelesidir

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.