Siverek Belediyesi kitap fuarına ev sahipliği yapıyor

Siverek Belediyesi kitap okuma alışkanlığını yaygınlaştırmak ve kitapseverleri bir araya getirmek amacıyla düzenlenen kitap fuarına ev sahipliği yapıyor.

Siverek Belediyesi kitap fuarına ev sahipliği yapıyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SİVEREK- Siverek Belediyesi Kültür Müdürlüğünce ‘Kitapla güzelleşir insan’ sloganıyla düzenlenen fuar, 20-26 Mayıs tarihleri arasında tarihi Paşa Konağı’nda gerçekleştiriliyor.

Çeşitli yayınevlerinin katılımıyla okuyuculara geniş bir kitap yelpazesi sunan fuar, 09.30 ile 20.30 saatleri arasında ziyarete açık olacak.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Belediyemizin ev sahipliğinde düzenlenen Siverek 1. Kitap Fuarı 20-26 Mayıs tarihleri arasında 09.30-20.30 saatleri arasında ziyaret edilebilecek. Tarihi Paşa Konağı'nda düzenlediğimiz fuar, birbirinden değerli yayınevlerini bir araya getiriyor. Kitapseverlerin buluşma noktası olan fuarı kaçırmayın. Kitaplarla buluşmanın keyfiyle dolu bir hafta geçireceğimiz bu fuarla, okuma alışkanlığını artırmayı hedefliyoruz. Tüm kitapseverleri fuarımıza davet ediyoruz.” ifadeleri kullanıldı.

Siverek Belediyesi kitap fuarına ev sahipliği yapıyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.