Efendi Derneği Kurban Bayramı hazırlıklarını tamamladı

Efendi Derneği, bu yılki Kurban Bayramı hazırlıklarını tamamladı. Dernek, mazlum coğrafya Afrika'da ihtiyaç sahiplerine et yeme sevinci yaşatmaya devam ediyor. Dernek, Afrika'da hazırlıkları bizzat yerinde inceledi.

Efendi Derneği Kurban Bayramı hazırlıklarını tamamladı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AFRİKA-  Efendi Derneği, her yıl olduğu gibi bu yıl da Kurban Bayramı'nda kesilen kurbanların etlerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırarak onların bayram sevincine ortak olmayı hedefliyor. Afrika'nın çeşitli bölgelerinde dağıtılacak olan kurban etleri, orada yaşayan insanlara hem besin desteği sağlayacak hem de bayram coşkusunu yaşatacak.

Efendi Derneği'nin çalışmaları, ihtiyaç sahiplerinin yüzlerini güldürürken, aynı zamanda toplumda dayanışma ve yardımlaşma ruhunun canlı tutulmasına katkı sağlıyor. Dernek, bağışçılarının desteğiyle gerçekleştirdiği bu yardım faaliyetleriyle gönüllere dokunmaya ve umut olmaya devam ediyor.

"Efendi Derneği olarak yüzlerde tebessüm, kalplerde umut olmaya devam edeceğiz" açıklamasında bulunan dernek, amaçlarının sadece maddi yardım değil aynı zamanda manevi destek sağlamak olduğunu vurguladı.

Efendi Derneği Kurban Bayramı hazırlıklarını tamamladı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.