Siverek’te belediye ilk kez düzenliyor

Siverek Belediyesi kültürel etkinliklerin arttırılması kapsamında düzenlediği Siverek 1. Kitap Fuarı’nın açılışı yapıldı.

Siverek’te belediye ilk kez düzenliyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SİVEREK- Tarihi Paşa Konağı’nda düzenlenen açılış programına Belediye Başkan Vekili Cumali Bayram, Belediye Başkan Yardımcıları, Emniyet Müdürü Tuncay Yardım, Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu, Halk Eğitim Müdürü İbrahim Baykan, birim müdürleri ve STK temsilcileri katıldı.

Belediye Başkan Vekili Cumali Bayram, fuarın hayırlı olması temennisinde bulundu.

Beraberindeki protokol üyeleriyle fuarı gezen Bayram, yazarlardan kitaplar hakkında bilgi aldı.

Fuara katılan yazar Sema Kutlu, “Düzenlenen etkinlik için başkanımız Ali Murat Bucak’a teşekkür ediyorum. Okurlarımız ve öğrencilerimiz için yararlı bir etkinlik olacağını umuyorum. İnsanlarımıza okuma alışkanlığı kazandırılması açısından bu tür etkinliklerin sayısının arttırılması gerektiğine inanıyorum.” dedi.

Fuarın önemine değinen Siverek Eğitim-Sen Başkanı Fikret Aslanparçası, “Siverek Belediyesi’nin ilk defa düzenlediği ve Ali Murat Bucak başkanımızın ayağının tozuyla böyle bir kitap fuarını düzenliyor olması bir eğitimci olarak önemsiyorum. Öğrencilerimiz ve eğitimciler açısından son derece faydalı olduğunu düşünüyorum. İlerleyen dönemlerde çok daha genişletilmiş bir şekilde çocuklarımızın ve eğitimcilerimizin istifadesine sunulacağını ümit ediyoruz ve bu kitap fuarını düzenlediği için şükranlarımızı arz ediyoruz.” diye konuştu.

Psikolog-yazar Ali Filiz de Başkan Ali Murat Bucak’a teşekkür ederek, şunları söyledi:

“Kitap fuarları bölge insanımızın okuma alışkanlığının artmasına çok önemli katkıları sunuyor. Başta fuarı düzenleyen Belediye Başkanımız Ali Murat Bucak ve ekibine teşekkür ediyor, fuarda emeği geçenlere şükranlarımı sunuyorum.”

26 Mayıs’a kadar sürecek fuarın 09.30 ile 22.30 saatleri arasında ziyarete açık olacağı belirtildi.

Siverek’te belediye ilk kez düzenliyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.