Reklam Alanı

FUTBOLCULAR PARA ALMAZSA OYNAMAZ

Reklam Alanı
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Reklam Alanı

Trendyol 1.lig 32 hafta kendi saha ve seyircisi önünde Süper lige çıkmayı garantileyen Eyüpspor ile karşı karşıya geldik. Mutlak galip gelmemiz gereken maçta rakibine 3-1 mağlup oldu ve düşme adayları arasında yerini aldık.

Şanlıurfaspor’lu futbolcular isteksiz ve arzusuz oyunu taraftarları ve futbol severleri özdü. Ceylanlar bu mağlubiyet ile düşme potasına girdi. Son iki haftaya girdik Adanaspor 33 puan, Tuzlaspor 34 puan ve Şanlıurfaspor 34 puanda biz haftaya Çorum’a deplasmanına gideceğiz, Adanaspor Altay’a gidecek Tuzlaspor’da Sakaryaspor deplasmanına gidecek benim görüşüm Giresunspor, Altay’dan sonra düşen son takım son hafta belli olacak.

Ödeme yapılmadı
Şanlıurfaspor yönetimi Eyüpspor maçı öncesi futbolculara maç primi ve içerde kalan alacaklarını ödeyecekti, ödeme yapılmadı ve haftaya ödemelerin yapacaklarının sözünü verdi. Futbolcular yönetime güvenleri kalmadı. Futbolcular isteksiz maça çıktı ödemeler yapılmış olaydı galip gelirdik.

Taraftar desteğini verdi.
Şanlıurfaspor taraftarı her maç olduğu gibi bu haftada 90 dakika desteğini verdi. Eyüpspor mağlubiyeti sonrası bütün stadyum toplu halde yönetimi istifaya davet etti.

Teknik direktör Cihat Arslan her maç sonrası hep olumsuz açıklamalar yaparak kendi başarısızlığını başkalarının üzerine atıyor. Bu haftada üst düzey bir yönetici Şanlıurfaspor düşerse düşsün ne yapalım demiş sen çık futbolcularını motive et deki siz çıkın aslanlar gibi oynayın ligde kalın kimsenin parası burda kalmaz.

Haftaya çok önemli bir Çorum Fk ile maçımız var. Onlar play-Off için oynuyor bizde ligde kalmak için oynuyoruz. Bizim mutlak galip gelmemiz gerekiyor 1 puan bile bizi kurtarmaz inşallah ödemeler yapılır futbolcularda çıkar maçı alır gelir aksi takdirde 2.lige düşeriz. Bu lige zor geldik kolay düşmek istemiyoruz herkes elini taşın altına atmalı şehrin mülki amirleri ve stk’lar devreye girmeli başka Şanlıurfaspor yok bunun böyle bilinmesini istiyorum.

Bundan sonraki maçlarda Şanlıurfaspor’a başarılar diliyorum.

FUTBOLCULAR PARA ALMAZSA OYNAMAZ
Reklam Alanı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.