Harran'da yollar yenileniyor

Harran Belediyesi öz kaynaklarıyla sürdürdüğü üstyapı hizmetleriyle Bellitaş, Ambarlı, Doğangüneş, Yeşilova, Yeşildere ve Gazlıkuyu mahallelerinin bağlantı yollarını asfalt ile buluşturdu.

Harran'da yollar yenileniyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Harran Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, asfalt, kilitli beton parke döşeme, yol açma, yapım, bakım ve onarım çalışmalarıyla mahallelerin çehresini değiştirmeye devam ediyor. 

Belediye ekipleri; Bellitaş, Ambarlı, Doğangüneş Yeşilova, Yeşildere ve Gazlıkuyu mahallelerinin bağlantı yolunda asfalt serim çalışmalarını tamamladı. 

Kentlerin medeniyet seviyesini gösteren en önemli ölçünün yolları olduğunu belirten Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, “Biz de yol medeniyettir ilkesinden hareketle başta şehir merkezi olmak üzere ilçemizin tüm bölgelerindeki asfalt eksikliklerini gidermek için ekiplerimiz yoğun bir mesai harcıyor. Harran’nın sağlıklı ve marka kent olma yolundaki yatırımlarımızı sürdürürken ihtiyaçlarını da göz ardı etmeden çalışıyoruz. Yol bu ihtiyaçların en başında geliyor. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da ilçe, mahalle ya da köy ayrımı gözetmeden Harran Belediyesine ihtiyaç duyulan her noktaya hizmet ulaştırmaya devam edeceğiz. Bellitaş, Ambarlı ve Doğangüneş, Yeşilova , Yeşildere ve Gazlıkuyu mahallelerinin bağlantı yolundaki çalışmalarımızı tamamladık. Mahalle sakinlerimize hayırlı olsun.” diye konuştu.

Harran'da yollar yenileniyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.