Milli uyanışın 105. yılı! Şanlıurfa’da 19 Mayıs coşkusu

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Bandırma Vapuru ile Samsun’a çıkarak başlattığı kurtuluş mücadelesinin 105. yıldönümü tüm yurtta coşkuyla kutlanıyor. Şanlıurfa’da da kutlamaların adresi Haliliye ilçesindeki Kasaptaşı Parkı.

Milli uyanışın 105. yılı! Şanlıurfa’da 19 Mayıs coşkusu

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞANLIURFA- Bugün, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurtuluş mücadelesini başlatmak için 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkışının 105. yılı.

Türk milletinin Gazi Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde Samsun'da başlattığı bağımsızlık mücadelesinin kutlandığı 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bugün tüm yurtta kutlamalar düzenleniyor.

Şanlıurfa’da da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Şanlıurfa Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün de katkı sunduğu etkinliklerde çok sayıda gencin katıldığı spor müsabakaları kıyasıya mücadelelere sahne oldu. 

Haliliye’de bulunan Kasaptaşı Parkı’nda yapılan etkinliğe, Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar, Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Etkinlik saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Daha sonra gençlerin hazırladığı, judo, tekvando, jimnastik gösterisi ve şiir okuması gibi gösteriler düzenlendi. 

Bunların yanı sıra, badminton, parkur, akrobasi ve break dans etkinlikleri de izleyenlere eğlenceli anlar yaşattı. 

Milli uyanışın 105. yılı! Şanlıurfa’da 19 Mayıs coşkusu

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.