Eyyübiye'de dört kompleksin açılışı yakında!

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Batıkent TOKİ Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Botanik Parkı'nın gece aydınlatmasını devreye aldı. Başkan Kuş, ilçede yapımı devam eden dört kompleksin açılışını birlikte yapacaklarını söyledi.

Eyyübiye'de dört kompleksin açılışı yakında!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

EYYÜBİYE- Muhteşem peyzajıyla gündüz kadar geceleri de görsel şölen sunacak şekilde tasarlanan aydınlatma sitemini devreye alan Başkan Kuş, parkta bulunan vatandaşlarla sohbet ederek görüşlerini sordu. Batıkent TOKİ Botanik Parkı'nın çok güzel olduğunu belirten vatandaşlar, Başkan Mehmet Kuş'a teşekkür ettiler.

Yapımına geçen yıl başlanan 16000 metrekarelik Botanik Parkı'nın aydınlatma şalterini kaldırarak görsel şöleni başlatan Başkan Kuş, “Şu anda Botanik Parkımız Eyyübiye’de ve özellikle Batıkent TOKİ Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlarımızı ağırlamaya başladı. Bugün buranın coşkusunu vatandaşlarımızla birlikte yaşadık. Gerçekten Eyyübiye insanımız hizmetlerin en güzeline layık. Eyyübiye’ye gerçekten ne yaparsak çok yakışacak” dedi.

Önümüzdeki süreçte diğer mahallelerde de benzer projeleri yapmak istediklerini ifade eden Başkan Kuş, “Şimdiden Botanik Parkımız Eyyübiyemize hayırlı olsun diyoruz. Yakında çok amaçlı salonumuzu, botanik parkımızı, eğitim otağı ve tenis kortumuzun açılışını Eyyübiyeli kardeşlerimizle birlikte yapacağız. Önümüzdeki aylar içerisinde dört kompleksimizin açılışını hep birlikte yapacağız” diye konuştu.

Batıkent TOKİ Mahallesi’nde yaşayan ve Botanik Parkı’na gelen vatandaşlar da böylesi bir projenin Şanlıurfa’da olacağını hayal dahi edemediklerini belirterek, böyle bir projeyi Şanlıurfa’ya kazandırdığı için Başkan Mehmet Kuş’u tebrik ettiler.

Batıkent TOKİ Botanik Parkı bünyesinde çok geniş yeşil alanlar, yürüyüş yolları, çocuk oyun ve dinlenme alanları, piknik masaları ve modern tasarımlı kamelyalar, şelale, eğitim otağı, tenis kortu ve çok amaçlı salon bulunuyor.

Eyyübiye'de dört kompleksin açılışı yakında!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.