Şanlıurfa yaza hazırlanıyor

Şanlıurfa’nın 400 bini aşan nüfusuyla en büyük ilçesi olan Eyyübiye’de, halkın rahat bir yaz geçirmesi için tüm parklarda bakım onarım çalışmaları büyük bir hızla devam ediyor. Bir yandan yeni parklar yaparak hizmete sunan Eyyübiye Belediyesi, diğer yandan da mevcut parkların bakımını düzenli olarak yaparak her yaz daha güzel bir Eyyübiye için çalışıyor.

Şanlıurfa yaza hazırlanıyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

EYYÜBİYE- İlçeye kazandırılan 38 yeni park, Millet Bahçesi ve yapımı tamamlanmak üzere olan parklarla kamuya açık yeşil alan miktarı 1 milyon metrekareye ulaşan Eyyübiye’de, dikildiği zaman henüz fidan olan ağaçların büyümesiyle vatandaşlar her yaz daha güzel parklara sahip oluyor.

Parkların çim bakımı, budama, kameriye, bank ve piknik masası yenileme, aydınlatma ve sulama sistemlerini aşırı sıcaklar başlamadan tamamlamak için çalışan belediye ekipleri, vatandaşların da takdirini kazanıyor.

Tüm parkları baştan sona elden geçiren Eyyübiye Belediyesi personeli, mobil atölye ile yerinde tamir ve bakım yaparken, hurdaya çıkma durumuna gelmiş park malzemelerini de atölyeye götürerek yeniden değerlendirip kullanıma sunuyor.

Eyyübiye Belediyesi, park projelerinde kullanılan bank, kamelya, piknik masası, çöp kovası gibi açık hava mobilyaları ile fidan ve bitki ihtiyacını da kendi tesislerinde üreterek büyük tasarruf sağlıyor.

Şanlıurfa yaza hazırlanıyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.