Şanlıurfa'daki sokak köpekleri sorunu çözüldü!

Kent merkezinde çevresel faktörlerin de etkisiyle hastalanan, araba çarpması veya uyuz gibi hastalıklar nedeniyle yaşamlarını sürdürmekte zorlanan can dostlar ALO 153’e iletilen talepler doğrultusunda Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi hayvan ambulansı ile oldukları yerden alınarak Hayvan Hastanesi ve Rehabilitasyon merkezine götürülüyor.

Şanlıurfa'daki sokak köpekleri sorunu çözüldü!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞANLIURFA- Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi sokaktaki can dostların daha sağlıklı koşullarda yaşamlarını idame ettirmeleri açısından hizmete sunduğu hayvan hastanesi ve rehabilitasyon merkezinde veteriner hekimler gözetiminde patili dostların sağlığı ön planda tutuluyor.

Merkezde alanında uzman veteriner hekimler tarafından karşılanan patili dostlar poliklinik binasına alınarak ilk kontrolleri gerçekleştiriliyor. Herhangi bir kırık emaresinin bulunması durumunda röntgen çekilerek durum değerlendirmesi yapılıyor. Ayrıca uyuz görülmesi durumunda gerekli aşılamalar yapılarak oluşturulan özel bölmelere alınıyor.

Tedavilerinden sonra patili dostların beslenme gibi tüm ihtiyaçları da Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından karşılanıyor. Kısırlaştırma işlemleri de yapılan can dostlar doğal yaşam alanları içerisinde konforlu ve daha sağlıklı bir şekilde yaşamlarını sürdürüyor.

Merkez Hayvan Hastanesi ve Rehabilitasyon Merkezinde görevli veteriner hekimler sokakta hasta ve bakıma muhtaç durumda olan patili dostların bulundukları yerden alınarak hayvan hastanesi ve rehabilitasyon merkezine getirilerek burada her türlü tedavi ve rehabilite işlemlerinin gerçekleştirildiğinin altını çizerek sokak hayvanlarının bu merkezde veteriner hekimler gözetiminde emin ellerde olduğunu ifade ettiler.

Şanlıurfa'daki sokak köpekleri sorunu çözüldü!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.