Şanlıurfa’da miniklerden Anadolu Ateşi gösterisi

Şanlıurfa’da Şehit Halil İbrahim Yıldırım Anaokulu öğrencileri yıl sonu gösterisi düzenledi. Anadolu Ateşi gösterisini yapan öğrenciler, salonu dolduran velileri tarafından ayakta alkışlandı.

Şanlıurfa’da miniklerden Anadolu Ateşi gösterisi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞANLIURFA- Karnelerin dağıtılmasına ve yaz tatilinin başlamasına sayılı günler kala, okullarda yıl sonu gösterileri yapılmaya başladı. 

Ulubatlı Mahallesinde bulunan Şehit Halil İbrahim Yıldırım Anaokulu öğrencileri de yıl sonu gösterilerini Milli Eğitim Konferans Salonunda sergiledi. 270 öğrencisi bulunan 13 değerler eğitim öğretmeni tarafından 13 sınıf halinde hazırlanan yıl sonu etkinlikleri kapsamında gerçekleşen modern dans gösterisiyle, ailelerinden büyük alkış aldı.

Velilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte konuşan Şehit Halil İbrahim Yıldırım Okul Müdürü Fatma Sağıroğlu şunları söyledi; “ Saygı değer anne ve babalar dünyanın en güzel ve en değerli varlıkları olan evlatlarımızı sizler sevgiyle donatmayı hedeflerken, bizlerde bu sevgiyi tamamlayacak ve onları hayata hazırlayacak eğitimin temelini vermek için gayret gösteriyoruz. Nitekim çocukların temel eğitimi almada en hızlı öğrenme ve eğitilme çağları 0–6 yaş dönemidir. Böylesine önemli bir dönemde yavrularınızı bizlere güvenerek teslim etmeniz bizim için gurur verici olup, bu vebali hakkıyla yerine getirmek için özenle çalıştığımıza emin olmanızı diliyorum.

Her insanın bir doğru olduğu inancı içinde çocuklarımızın yeteneklerini ortaya çıkarıp geliştirmeye gayret ettik. Çünkü bireylerin gizli kalan yetenekleri toplum için ziyan ve israftır. Esas olan bireyin kabiliyetine göre yön verip,üretkenliğini sağlamaktır.Bu inançla eğer çocuklarımızın hayatına bir pencere açıp,temeline birkaç damla su,ufkuna bir tutam ışık olduysak ne mutlu bize. Programımızı hazırlamada emeği geçen öğretmenlerim öğrencilerim ve personelime sahne konsepti ve dekorunu hazırlayan nezdinde teşekkür ediyorum” dedi.

Yıldızlar sınıf öğretmeni Nihal Bakan ise yıl sonu etkinliklerine katılan velilere teşekkür etti. Okul idaresi, öğretmenler, veliler ve öğrencilerin katıldığı etkinlikte minik öğrenciler yaptıkları Anadolu Ateşi sahne şovu ve gösterilerle izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

Şanlıurfa’da miniklerden Anadolu Ateşi gösterisi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.