Gala Steak Restoran sahibi Karaaslan: Yemediğimizi yedirmiyoruz

Şanlıurfa'nın nezih mekanlarından Gala Steak Restoran kentte görev yapan basın mensuplarını kahvaltıda ağırladı. Restoran sahibi Bekir Karaaslan, “Şanlıurfa’nın zengin yemek çeşitlerini kaliteli bir şekilde müşterilerimize sunuyoruz. Bizim için önceliğimiz yemediğimizi yedirmiyoruz” dedi.

Gala Steak Restoran sahibi Karaaslan: Yemediğimizi yedirmiyoruz

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞANLIURFA- Şanlıurfa’nın nezih mekanlarından Gala Steak Restoran, kentte görev yapan basın mensuplarını kahvaltıda ağırladı. 

Zengin menüsüyle dikkat çeken işletmenin sahibi Bekir Karaaslan, “Biz farklı bir konsepte ve aynı zamanda kendi memleketimizin lezzetlerini, kalitesini ön plana çıkarmak için bir yenilik getirmek istedik. Her ne kadar bizim ciğerimiz kebabımız bizim mahalli yemeklerimiz meşhursa biz bir de bunun içerisine steak katalım istedik, bu steak konseptini kendi memleketimize kazandıralım dedik” ifadelerini kullandı. 

Şanlıurfa’nın zengin yemek çeşitlerini kaliteli bir şekilde müşterilerine sunduklarını belirten Karaaslan, “Bizim için önceliğimiz yemediğimizi yedirmiyoruz” dedi.

Karaköprü’de Diyarbakır yolu üzerinde fuar alanına yakın noktadaki Gala Steak Restoran,  sadece lezzetleriyle değil kalitesiyle de ilk tercih noktalarından biri olmayı sürdürüyor.

Gala Steak Restoran sahibi Karaaslan: Yemediğimizi yedirmiyoruz

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.