Şanlıurfa'da uyuşturucu ile mücadelede büyük başarı

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce uyuşturucu ile mücadeleye yönelik yapılan çalışmalar neticesinde gerçekleştirilen 5 farklı operasyonda, çok miktarda uyuşturucu, silah ele geçirilirken, olaylara ilişkin 6 şüpheli tutuklandı.

5

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce uyuşturucu ile mücadeleye yönelik yapılan çalışmalar devam ediyor. 

Bu kapsamda yapılan operasyonlar neticesinde, 8 kilo 251 gram skunk maddesi, 77.89 gram metamfetamin maddesi, 102.02 gram bonzai maddesi, 17.51 gram esrar maddesi, 13 ecstasy hap, 88 gram metamfetamin katkı maddesi, 2 hassas terazi, 2 ruhsatsız tabanca ve tabancalara ait 12 adet fişek, 2 ruhsatsız tüfek ve tüfeklere ait 12 fişek, uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 11 bin TL para ve 2 cep telefonu ele geçirildi.

Operasyonlarda gözaltına alınan 7 şüpheli şahıs gözaltına alınırken,  V.A, A.K, Y.C, H.İ, F.S ve M.Ş.G, adli işlemlerinin ardından tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, uyuşturucu ile mücadeleye yönelik çalışmaların kararlılıkla devam edeceği belirtildi.