Şanlıurfa'da uyuşturucu ile mücadelede büyük başarı

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce uyuşturucu ile mücadeleye yönelik yapılan çalışmalar neticesinde gerçekleştirilen 5 farklı operasyonda, çok miktarda uyuşturucu, silah ele geçirilirken, olaylara ilişkin 6 şüpheli tutuklandı.

Şanlıurfa'da uyuşturucu ile mücadelede büyük başarı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce uyuşturucu ile mücadeleye yönelik yapılan çalışmalar devam ediyor. 

Bu kapsamda yapılan operasyonlar neticesinde, 8 kilo 251 gram skunk maddesi, 77.89 gram metamfetamin maddesi, 102.02 gram bonzai maddesi, 17.51 gram esrar maddesi, 13 ecstasy hap, 88 gram metamfetamin katkı maddesi, 2 hassas terazi, 2 ruhsatsız tabanca ve tabancalara ait 12 adet fişek, 2 ruhsatsız tüfek ve tüfeklere ait 12 fişek, uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 11 bin TL para ve 2 cep telefonu ele geçirildi.

Operasyonlarda gözaltına alınan 7 şüpheli şahıs gözaltına alınırken,  V.A, A.K, Y.C, H.İ, F.S ve M.Ş.G, adli işlemlerinin ardından tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, uyuşturucu ile mücadeleye yönelik çalışmaların kararlılıkla devam edeceği belirtildi.

Şanlıurfa'da uyuşturucu ile mücadelede büyük başarı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.