Bankalardan sıfır faizli kredi yarışı: İşte banka banka sıfır faizli kredi fırsatları…

Birçok banka çeşitli ön şartlarla müşterilerine sıfır faizli kredi kampanyası yapıyor. Sıfır faizli kredi miktarı 30 bin TL'ye dayandı. Peki, hangi bankalar sıfır faizli kredi veriyor?

Bankalardan sıfır faizli kredi yarışı: İşte banka banka sıfır faizli kredi fırsatları…

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ANKARA- Kredi faiz oranları ciddi yüksek seviyelere ulaştı. 120 aylık konut kredisinde ana para hariç faiz yükü az yüzde 250 olarak gerçekleşirken; benzer şekilde 48 aylık otomobil kredilerinde de faiz yükü yüzde 150’yi geçiyor. İhtiyaç kredilerinde de tüketiciler; 12 aylık en kısa vadede bile ortalama yüzde 50 faiz yükü ile karşılaşabiliyor.

Türkiye Gazetesi'nin haberine göre, yüksek faiz oranları son dönemde kredi hacmine yansıdı. BDDK verilerine göre yerel seçimlerden önceki son hafta olan 29 Mart haftasında, 1 trilyon 623 milyar TL tüketici kredilerinin toplam büyüklüğü, 10 Mayıs ile biten haftada 1 trilyon 653 milyar TL’ye yükseldi.

Bu ortamda tüketiciler, küçük ihtiyaçları için mikro kredi arayışına yöneldi. Bankalar ise yeni müşteri çekmek için sıfır faizli ancak düşük tutarlı kredi kampanyaları yarışına girdi. Bu kategorideki kredilerin bir kısmı “İhtiyaç Kredisi” bir kısmı ise “Taksitli Nakit Avans” olarak kullandırılıyor.

Bu hafta itibarıyla dikkat çeken “sıfır faizli” kredilerin miktarları ve vadeleri şöyle:

QNB Finansbank

30 bin TL

3-6 ay vade/20 bin TL’si nakit avans

Garanti BBVA

30 bin TL

3-6 ay vade/20 bin TL’si nakit avans

 

Deniz Bank

25 bin TL

3-6 ay vade/15 bin TL’si nakit avans

İş Bankası

25 bin TL

3 ay vade/nakit avans

 

Akbank

20 bin TL 3 ay vade/nakit avans

 

Cepte TEB

10 bin TL

6 ay vade

 

BAŞVURU NASIL YAPILIYOR?

Küçük ihtiyaçları sıfır faizli ve vadeli olarak ödeme imkanını avantaja çevirmek isteyenler internet üzerinden başvuru yaparak bankada hesap açıp ya da kredi kartı talep edip kredi veya nakit avans kullanabiliyor.

Bankaya müşteri olduktan sonra kredi ya da nakit avans talep kısmından da başvuru yapıp onay gelmesiyle birlikte para hesabınıza geçiyor. Bundan sonraki süreçte gelen parayla ihtiyaçlarınızı karşılayabilir, almak istediğiniz bir ürün varsa onu temin edebilirsiniz.

Bankalar, yaptıkları incelemede kredi notuna göre kredi ya da nakit avansı veriyor. Bundan dolayı limitler dahilinde kredi notu puanına göre kredilendirme yapılıyor.

Bankalardan sıfır faizli kredi yarışı: İşte banka banka sıfır faizli kredi fırsatları…

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.