Başvuru yapana 3000 TL ödeme yapılacak: Başvurular e-Devlet'ten

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ihtiyaç sahibi ailelere müjdeli haber geldi. Kurban Bayramı yaklaşırken, bakanlık bu sene de ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımı ve bayram harçlığı desteği sağlayacak. Peki, bayram harçlığı nedir? Bayram harçlığı kimlere ödenir? İşte ayrıntılar…

Başvuru yapana 3000 TL ödeme yapılacak: Başvurular e-Devlet'ten

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ANKARA- Her sene olduğu gibi bu sene de bayram öncesinde ihtiyaç sahiplerine gıda desteğinde bulunacağını belirten Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, gıda yardımından yararlanmak isteyen kişilerin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına başvuru yapabileceklerini ifade etti.

BAYRAM HARÇLIĞI

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ilgili kriterleri sağlayan tüm ihtiyaç sahiplerine Kurban Bayramı için harçlık ödemesi yapacak.

BAYRAM HARÇLIĞI NEDİR VE NE KADAR?

Bakanlık, bayram harçlığı dağıtmaya başladı: e-Devlet'ten başvurana 3 bin TL ödenecek! Aile Destek Programı kapsamında düzenlenen birçok destek modeli aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine yardım eden Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Kurban Bayramı için de harekete geçti.

Hane halkının aylık toplam gelirinin asgari ücretin üçte birinden düşük olması durumunda ihtiyaç sahiplerine 3 bin TL tutarında bayram harçlığı verileceği açıklandı.

BAYRAM HARÇLIĞI 2024 BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından finanse edilecek olan 3 bin TL'lik bayram harçlığı ödemesi için başvurular e-Devlet sistemi üzerinden yapılabilecek.

Başvuruların onaylanması durumunda, ödemeler PTT'den alınabilecek. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın yakın zamanda 2024 Kurban Bayramı harçlık ödemesi ile ilgili resmi bir açıklamada bulunması bekleniyor.

Bayram harçlıkları, Kurban Bayramı’ndan hemen önce hesaplara aktarılacak.

Bu destek modelleri sayesinde, ihtiyaç sahibi aileler Kurban Bayramı'nı daha huzurlu ve mutlu geçirebilecekler.

Daha fazla bilgi ve başvuru detayları için Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın resmi internet sitesi ve e-Devlet platformu üzerinden bilgi alınabilir.

Başvuru yapana 3000 TL ödeme yapılacak: Başvurular e-Devlet'ten

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.