Şanlıurfaspor'da 3 transfer daha

Bu sezon Trendyol 1. Lig’de mücadele edecek olan Şanlıurfaspor, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Sarı yeşilli ekip, Uganda Kampala City Council FC’de forma giyen Mato Rogers Kassim ve Almanya SV Waldhof Mannheim takımında forma giyen kanat oyuncusu Barış Ekincier kadrosuna kattığını duyurdu. Kulüp Barış Gök ile de sözleşme imzalandığını da duyurdu.

5

Trendyol 1. Lig’in yeni ekiplerinden Şanlıurfaspor, bir yandan yeni sezon hazırlıklarına Bolu’da devam ederken bir yandan ise  transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Sarı yeşilli ekip son olarak gerçekleştirdiği 3 transferi daha kamuoyuna duyurdu.

Sarı yeşilli ekip, Uganda Kampala City Council FC’de forma giyen Mato Rogers Kassim ve Almanya SV Waldhof Mannheim takımında forma giyen kanat oyuncusu Barış Ekincier kadrosuna kattığını duyurdu. Kulüp Barış Gök ile de sözleşme imzalandığını da duyurdu.

Kulüpten transferlere ilişkin yapılan açıklamda şu ifadelere yer verildi:

“Barış GÖK yeniden Şanlıurfaspor'da

Kulübümüz; geçtiğimiz yıl yine Şanlıurfaspor formamızla Şampiyonluk yaşayan futbolcumuz Barış Gök ile yeni sezon için sözleşme imzaladı.

TRANSFER

Kulübümüz; geçtiğimiz sezon Almanya SV Waldhof Mannheim takımında forma giyen kanat oyuncusu Barış Ekincier ile sözleşme imzaladı.

TRANSFER

Kulübümüz; geçtiğimiz sezon Uganda Kampala City Council Authority Football Club (KCCA FC)'ta forma giyen Mato Rogers Kassim ile sözleşme imzaladı.”

BİHA