38 belediyeye 3 bin 800 kamu işçisi alınacak!

Kamuya İŞKUR üzerinden 38 şehirde en az okur yazar 3 bin 800 işçi ve memur alımı yapılacak. Ancak, 38 il içiresinde Şanlıurfa yer almıyor.

38 belediyeye 3 bin 800 kamu işçisi alınacak!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığı ile yayımlanmış olan ilanlara göre Belediyeler ve Şirketleri tarafından kamuya farklı kadrolarda işçi ve memur alımı gerçekleştirilecek. Bu kapsamda yayımlanmış olan ilanlara göre Herhangi bir Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) şartı aranmaksızın kamu işçi alımı yapılacak.

İŞKUR'un planladığı 3 bin 800 kamu işçi ve memur alımı, 38 farklı şehirde gerçekleştirilecektir. Bu alımlarla çeşitli sektörlerdeki iş fırsatları yaratılması hedeflenmekte. Belediyeler, temizlik işçisinden teknik personele kadar geniş bir yelpazede personel alımı yapacakken, kamu şirketleri de çeşitli alanlarda uzmanlaşmış iş gücü ihtiyacını karşılamayı amaçlamaktadır.

PERSONEL ALIMI YAPILACAK İLLER

İstanbul, Çanakkale, Aydın, Eskişehir, Bolu, Samsun, Denizli, Muğla, Tekirdağ, Manisa, Mersin, İzmir, Edirne, Bursa, Uşak, Antalya, Konya, Ağrı, Burdur, Zonguldak, Afyonkarahisar, Çankırı, Düzce, Kırklareli, Sakarya, Kahramanmaraş, Kocaeli, Bartın, Kütahya, Yalova, Artvin, Osmaniye, Erzurum, Şırnak, Balıkesir, Ordu, Elazığ, Balıkesir. Şanlıurfa bu iller arasında yer almıyor.

HANGİ KADROLARDA ALIM YAPILACAK?

Temizlik işçisi, peyzaj işçisi, imar işçisi, fen işleri işçisi, otopark görevlisi, itfaiyeci, zabıta memuru, park bahçe işçisi, mekanik bakım-onarım işçisi ve atık toplama ve düzenleme personeli.

38 belediyeye 3 bin 800 kamu işçisi alınacak!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.