Şanlıurfaspor’a yeni sponsor: Lansman öncesi bilgilendirme toplantısı yapıldı

Astor Enerji Şanlıurfaspor ile sponsorluk anlaşması imzalayan XKoren Electric Genel Müdür yardımcısı Harun Yerlikaya ile kulüp yöneticileri önümüzdeki günlerde düzenlenecek olan sponsorluk anlaşması lansman toplantısı öncesi basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Şanlıurfaspor’a yeni sponsor: Lansman öncesi bilgilendirme toplantısı yapıldı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trendyol 1. Lig’de mücadele eden ve başarılı bir grafik çizen Astor Enerji Şanlıurfaspor, sponsorluk anlaşmalarına da devam ediyor.

Son olarak Astor Enerji Şanlıurfaspor, Şanlıurfalı başarılı Sanayici-İş Adamı Hasan Kaytan’nın yönetim kurulu başkanlığı yaptığı Babason A.Ş’ye bağlı XKoren Electric ile göğüs sponsorluk anlaşması imzaladı.

XKoren Electric Genel Müdür yardımcısı Harun Yerlikaya, önümüzdeki günlerde düzenlenmesi planlanan sponsorluk anlaşması lansman toplantısı öncesi, özel bir otelde düzenlenen yemekli programda  kentteki basın mensuplarıyla buluştu.

Toplantıya Yerlikaya’nın yanı sıra Şanlıurfaspor kulüp yöneticileri, taraftarlar dernek başkanları ve kentteki yerel ve ulusal medya mensupları katıldı.

YERLİKAYA: GÖVDEMİZİ TAŞIN ALTINA KOYACAĞIZ HİÇ KUŞKUNUZ OLMASIN

Toplantıda konuşan Yerlikaya, “Diğer sponsorlarımızla el ele verip Şanlıurfaspor’u Süper Lig’de görmek için tabi ki elimizi taşın altına değil  kafamızı, gövdemizi taşın altına koyucaz hiç kuşkunuz olmasın.” dedi.

2019 yılında yüzde yüz yerli sermaye ile sektöre adım attıklarını belirten Yerlikaya şunları söyledi:

“XKoren daha önce Türkiye pazarına girmiş sonrasında da 2019 yılında biz XKorenli yüzde yüz yerli sermaye ile satın almış bir şirketiz Hasan Kaytan beyin yürürlüğünde. 2019 yılında şu anda ulusal ve uluslar arası sektörün liderleri ile yarış pozisyona gelmiş bulunuyoruz. Şöyle bir cümle kurmak istiyorum bu  çok bizi heyecanlandırıyor ve sevindiriyor. Kendi enerjisini kendi üreten akıllı binamızda Cumhuriyetimizin 100. yılına yakışır 29 Ekim'de üretim lasmanımızı gerçekleştireceğiz.”

KAYRAL: KULÜBÜMÜZ İÇİN BÜYÜK BİR ADIM

Toplantıda konuşan Astor Enerji Şanlıurfaspor Kulübü Başkan Vekili Ahmet Kenan Kayral ise, “XKoren Electric ile gerçekleştirdiğimiz göğüs sponsorluğu anlaşması, kulübümüz için büyük bir adım. Bu anlaşma sayesinde maddi anlamda rahatlayacak ve yeni sezonda daha güçlü bir şekilde mücadele edeceğiz" dedi.

Astor Enerji Şanlıurfaspor ile XKoren Electric arasında yapılan göğüs sponsorluk anlaşmasına ilişkin düzenlenecek olan lasman toplantısının önümüzdeki günlerde yapılması planlanıyor.

Şanlıurfaspor’a yeni sponsor: Lansman öncesi bilgilendirme toplantısı yapıldı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.