Eyyübiyeli gençler Büyükşehir’in havuzlarında serinliyor

Çocukların ve gençlerin yaz tatilini en iyi şekilde değerlendirmesi amacıyla Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan modern havuzları tercih eden çocuklar havuzlar sayesinde sıcak havalarda serinleme imkânı bulurken yüzme bilmeyenlere de uzman eğitmenler tarafından eğitimler veriliyor.

Eyyübiyeli gençler Büyükşehir’in havuzlarında serinliyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çocukların ve gençlerin yaz tatilini en iyi şekilde değerlendirmesi amacıyla Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan modern havuzları tercih eden çocuklar havuzlar sayesinde sıcak havalarda serinleme imkânı bulurken yüzme bilmeyenlere de uzman eğitmenler tarafından eğitimler veriliyor.Sıcak bir iklime sahip Şanlıurfa’da yaz aylarında sıcaklığın mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi nedeniyle serinlemek isteyen her yaştan vatandaş soluğu Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin hizmete sunduğu yüzme havuzlarında aldı.

Uluslararası standartlarda ve her yaşa uygun olarak yapılan yüzme havuzları yaz boyunca doldu taştı. Okulların açılacağı 11 Eylül tarihinden önce de havuz keyfini doyasıya yaşamak isteyen gençler Osmanlı Yüzme havuzunda vakit geçirdi.

Eyyübiyeli gençler Büyükşehir’in havuzlarında serinliyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.