Eyyübiye Belediyesinin kadın destek merkezleri yüzlerce ailenin yüzünü güldürdü

Şanlıurfa’da kadınların çocuklarıyla faydalandığı Eyyübiye Belediyesi Kadın Destek Merkezleri, mesleki, kültürel ve sosyal faaliyetleriyle yüzlerce ailenin yüzünü güldürüyor.

Eyyübiye Belediyesinin kadın destek merkezleri yüzlerce ailenin yüzünü güldürdü

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eyyübiye Belediyesinin Akabe, Yenice ve Şelale Kadın Destek Merkezlerinde; biçki dikiş, yöresel el sanatları, bilgisayar, birinci ve ikinci kademe okuma yazma, Kur’an-ı Kerim okuma ve temel dini bilgiler gibi kurslar düzenleniyor.

 

Kadınlar, buralarda hem yeni arkadaşlıklar ediniyor hem de eğitim imkânı, psikolojik destek, sağlık ve aile planlaması gibi konularda bilgi sahibi oluyor.

 

Anneleriyle bu destek merkezlerine gelen çocukların ana sınıfında kaliteli zaman geçirmesi sayesinde, kurslara katılan kadınların gözü de arkada kalmıyor.

 

Eyyübiye Belediyesi Kadın Destek Merkezleri’ndeki mesleki kurslara katılan kadınlar, Halk Eğitim Merkezi’nden sertifika alarak ekonomik hayata dâhil olma ve istihdam fırsatlarına da kavuşuyor.

 

Şimdiye kadar yüzlerce kadın öğrendikleri meslekler doğrultusunda kendi evlerinde kurdukları küçük atölyelerle ekonomik hayata katılırken, KOSGEB ve benzeri desteklere başvurarak kendi iş yerlerini açarak istihdam alanı da oluşturdu.

 

BİHA

Eyyübiye Belediyesinin kadın destek merkezleri yüzlerce ailenin yüzünü güldürdü

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.