Demet Saatçi Güven’in eşi eleştirenlere meydan okudu

Şanlıurfa’da AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Demet Saatçi Güven ile ilgili sosyal medyadaki eleştirilere tepki gösteren Güven’in eşi İsmail Güven, Büyükşehir Belediye Başkanı ile diğer siyasilere çağrıda bulunarak çıkıp açıklama yapmalarını istedi. Şanlıurfa’da AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Demet Saatçi Güven ve eşi İsmail Güven ile ilgili son günlerde sosyal medyada bazı iddialar yer alıyordu.

Demet Saatçi Güven’in eşi eleştirenlere meydan okudu

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Demet Saatçi Güven’in eşi İsmail Güven, söz konusu iddialara sosyal medya hesabından yanıt verdi

Hakaretlere varan eleştiriler karşısında kentteki " bir siyasetçinin de çıkıp laf etmediğini" belirten İsmail Güven, AK Parti İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu ile Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’e çağrıda bulundu.

“Aylarca sustuk şehrin kadın kolları il başkanına hakaretler kelimeler laflar söyleniyor bir tane siyasetçi çıkıp tek kelime konuşamıyor, hanginizden ne talep etti (eşi) şimdiye kadar menfaati için” diyen İsmail Güven, Zeynel Abidin Beyazgül’e şöyle seslendi:

“Zeynel abi siz bir ilin belediye başkanlarının abisi olarak tüm belediye başkanlarını arayarak Demet Saatçi Güven’in kendilerinden şahsı veya ailesinden biri için menfaat elde edecek bir isteğinin olup olmadığını sorup bu sonucu da açıklamak size düşer, siz demetle çalıştınız.”

 

"BENİ YOLDA GÖREN İNSANLAR BİLE TANIMAZ"

1998’den beri Türkiye’nin birçok belediyesinde iş yaptığını ve bu işlerini eşinin adını kullanarak yapmadığını ileri süren İsmail Güven, “Beni İsmail Güven olarak bilirler şehirde, beni yolda gören insanlar bile tanımaz” ifadelerini kullandı.

 

Demet Saatçi Güven’i eleştirenleri “boş klavye erkekliği” yapmakla suçlayan İsmail Güven, “Memlekette birilerinin ortaya çıkıp yav kardeşim siz ne yapıyorsunuz demesi gerek, artık insanlar birbirleri için kötü bir şey olunca gülmeyi çok seviyor, bu tür insanlara pirim vermeyi çok seviyor. Eski dönem vekillerimiz, belediye başkanlarımız, il başkanlarımız, eşim Demet Saatçi Güven’in sizden bir talebi oldu mu?” diye sorarak paylaşımına bazı siyasilerin sosyal medya hesaplarını ekledi.

 

Demet Saatçi Güven’in eşi eleştirenlere meydan okudu

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.