Şanlıurfalı firmalar uluslararası fuarda boy gösterecek

Züccaciye sektörünün en büyük uluslararası fuarlarından Zuchex’te bu yıl Şanlıurfalı firmalar da katılıyor. Tüyap Beylikdüzü’nde gerçekleşecek fuar 14 Eylül’de kapılarını açıyor. Züccaciye sektörünün en büyük uluslararası organizasyonu olan Züchex Ev ve Mutfak Eşyaları Fuarı, 14-17 Eylül 2023 tarihleri arasında Tüyap Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek.

Şanlıurfalı firmalar uluslararası fuarda boy gösterecek

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tüm dünyadan binlerce alıcının İstanbul’da ağırlanacağı fuara yurt içi ve yurt dışından 45 bine yakın ticari satın almacının katılması bekleniyor.

Ticaret Bakanlığı, ZÜCDER (Züccaciyeciler Derneği) ve KOSGEB destekleriyle bu yıl 33’üncüsü yapılacak Zuchex’e, Şanlıurfa’dan Kamasan Küçük Elektrikli Ev Aletleri, Kılıçlar İthal Mutfak Gereçleri, Pak Seramik, Serenat Seramik, Steel Termos, Termosan ve Topraksan Seramik katılıyor.

Ödüllü ve yeni lansman ürünlerin sergileneceği, inovatif tasarım sunumlarının gerçekleştirileceği Zuchex 2023, ayrıca üç gün boyunca “Kobiler Dijitalleşiyor”, “E-İhracatla Globale Açılıyoruz”, “ Türkiye’de ve Dünyada Perakende ve E-Ticaret” ana başlıkları altında ZuchXTalks etkinliğine de ev sahipliği yapacak.

Şanlıurfalı firmalar uluslararası fuarda boy gösterecek

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.