Şanlıurfa'da elektrik kesintisi eğitime de darbe vurdu

CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal, Haliliye’de bulunan Gümüştaş İlkokulu ve Ortaokulu'nda yaklaşık 3 gündür elektrik kesintisi yaşandığını iddia ederek “Şanlıurfa’da DEDAŞ zulmü, eğitime de darbe indirdi!” dedi.

Şanlıurfa'da elektrik kesintisi eğitime de darbe vurdu

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa’nın kanayan yaralarının başında elektrik sorunu geliyor. Hemen her gün bir mahallede bu konularla ilgili sorunlar yaşanıyor. 

Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi’nin (DEDAŞ) kesintileri elektriğin yanında vatandaşları beraberinde suya erişimini imkansız kılıyor.

 

Son olarak, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yaparak, Şanlıurfa'nın Haliliye ilçesinde bulunan Gümüştaş İlkokulu ve Ortaokulu'nda 3 gündür elektrik kesintisi yaşandığını iddia etti.

 

Elektrik kesintisi nedeniyle okulda sularında kesik olduğunu ileri süren Tanal, “Şanlıurfa’da DEDAŞ zulmü, eğitime de darbe indirdi!” dedi.

 

Tanal, paylaşımında şu ifadelere yer verdi

 

“Şanlıurfa’da DEDAŞ zulmü, eğitime de darbe indirdi! Merkez ilçemiz Haliliye’de Gümüştaş İlkokulu ve Ortaokulu’nda 3 gündür elektrikler kesik. Haliyle elektrik olmadığı için sular da kesik. Okulda ne içme suyu var ne de lavabolar da su var. Veliler isyanda, öğrenciler perişan, öğretmenler çaresiz. İktidar ise DEDAŞ’ın sırtını sıvazlamaya devam ediyor. Derhal Şanlıurfa Haliliye Gümüştaş İlkokulu ve Ortaokulu’ndaki elektrik kesintisine çözüm bulunmalıdır.”

Şanlıurfa'da elektrik kesintisi eğitime de darbe vurdu

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.