Çarşıda çift sıra parkların sonu gelmiyor

Şanlıurfa’da, bilinçsiz sürücülerin, özellikle “aşağı çarşı” diye bilinen bölgede araçlarını işlek cadde ve sokaklarda çift sıra park etmesi ulaşımı durma noktasına getirmeye ve aksatmaya devam ediyor.

Çarşıda çift sıra parkların sonu gelmiyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa'da şehrin en işlek cadde ve sokaklarının bulunduğu tarihi çarşılar bölgesinde çift sıra park sorunu bir türlü giderilemiyor. Cadde ve sokaklara yapılan çift sıra parklar, trafik akışını olumsuz yönde etkiliyor. Bazı vatandaşların park yeri olmayınca yaya kaldırımına araçlarını park ettiği görülüyor.

 

Çift sıra parklar yoldan geçen sürücülere ve vatandaşlara zor anlar yaşatırken, defalarca gündeme getirilen soruna çözüm bulunmaması ise tepkilere neden oluyor.

 

Gündüz saatlerinde trafiğin yoğun olduğu bölgede, gelişi güzel parklar yüzünden ulaşım kilitlenme noktasına gelirken, caddeyi kullanan sürücüler ise çileden çıkıyor.

 

Park etmenin yasak olduğunu belirten tabelaya aldırış etmeyen sürücüler, araçlarını yol boyunca çift sıra halinde park etmeye devam ediyor. Özellikle çarşı bölgesinde görünen bu durum trafiği içinden çıkılmaz bir hale getiriyor.

 

Vatandaşlar bu soruna artık bir çözüm bulunmasını istiyor.

Çarşıda çift sıra parkların sonu gelmiyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.